Home
 
25 Septembrie 2018 1808232  Vizitatori   
Home
Despre Noi
Oferta Auto Noi
Oferta Auto Second
  Autotractoare
  Autoturisme
  Autoutilitare
  Remorci
  Utilaje
  Altele
Leasing Auto
Calculator Leasing
Procedura Finantare
De ce Leasing?
Legislatie
Parteneri
Comenzi
Angajari
Contact
 

Despre Noi

DESPRE NOI

Societatea ACORD LEASING IFN S.A. s-a infiintat in anul 1997 si a avut o evolutie ascendenta de la an la an pe piata de leasing din tara. Daca la inceput activitatea noastra s-a limitat la finantarea de autoturisme, putem spune ca in prezent oferim o gama larga de solutii de finantare incluzand echipament de calcul, echipament industrial, imobile si autovehicule cu diverse destinatii.

Ca un merit al desfasurarii activitatii, societatea noastra s-a plasat in anul 1999 pe locul 1 in topul judetean al firmelor la categoria microintreprinderi si are aprecieri atat de la parteneri din tara cat si de peste hotare.

Obiectivul de activitate principal il constituie acordarea in sistem leasing a diverselor bunuri cum ar fi autoturisme noi si second hand, echipament industrial si de calcul, imobile precum si diverse mijloace de transport.

La ora actuala societatea are in derulare un numar de peste 2.000 contracte de leasing cu parteneri din toata tara. De asemenea trebuie mentionat faptul ca exista o foarte buna relatie de parteneriat cu furnizorii externi. S-au creat relatii de colaborare foarte bune cu  o serie de dealeri interni dintre care reamintim STAR MOTORS, dealer al marcii Peugeot.

S.C. ACORD LEASING IFN S.A. a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de la an la an, ajungand la o cifra de 30 milioane Ron in anul 2005. Acest lucru a fost posibil datorita unui management performant si a profesionalismului de care dau dovada angajatii nostri, de sprijinul si colaborarea foarte buna cu firmele din cadrul Holdingului ATLASSIB, astfel incat la ora actuala oferim clientilor nostrii un pachet complet de servicii  "LIVRARE - FINANTARE - ASIGURARE".

S-a reusit deschiderea unui parc propriu de autoturisme Second-Hand, pe care clientii nostri le pot vedea deocamdata la sediul din Sibiu, urmand ca in acest an sa avem parcuri auto la fiecare sucursala din tara.

De asemenea extinderea retelei teritoriale prin deschiderea de noi sucursale in tara, Brasov si Bucuresti in anul 2004, Constanta si Bacau in 2005, Suceava si Arad in 2006, a facut posibila pastrarea liniei ascendente pe care se situeaza compania noastra. Pentru aceasta anul acesta se vor mai deschide alte sucursale pentru a putea veni in intampinarea clientilor nostri din toata tara.

 

 

 

 

 

 

ANUNTURI

[...]
  SHOCK IT